IMODIUM® Capsules

IMODIUM® Capsules: bij symptomatische behandeling van diarree

  • Makkelijk te slikken capsules
  • Sinds 30 jaar werkzaam tegen diarree
  • Snel en doeltreffend

Bijsluiter downloaden IMODIUM® Capsules

Gebruik van IMODIUM® Capsules bij diarree

IMODIUM® capsules bevat 2 mg loperamide. Het wordt gebruikt bij de symptomatische behandeling van acute diarree (plotselinge, kortstondige) en chronische diarree van diverse oorsprong.

Het normaliseert de overmatige darmactiviteit, zodat de stoelgang weer vaster wordt en de symptomen van diarree verdwijnen. Zo wordt uitdroging door verlies van vocht en mineralen voorkomen. IMODIUM® capsules kunnen ook aanbevolen worden bij reizigersdiarree. Bij reizigersdiarree moet een behandeling van 2 dagen volstaan.

IMODIUM® Capsules voor de symptomatische behandeling van diarree bestaat als verpakking met 10 of 20 capsules. Het middel is in de apotheek, drogisterij en supermarkt zonder voorschrift te verkrijgen.

IMODIUM® Capsules, 2 mg capsules

IMODIUM® Capsules is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. Bevat loperamide. Lees altijd de bijsluiter.

 Werkzame stof IMODIUM® Capsules:

De werkzame stof in IMODIUM® Capsules voor symptomatische behandeling van diarree en de behandeling van reizigersdiarree is loperamide (Loperamidehydrochloride).

 

 Toepassingsgebied IMODIUM® Capsules:

Symptomatische behandeling van acute diarree en chronische diarree van diverse oorsprong. Kan aanbevolen worden bij reizigersdiarree. Bij reizigersdiarree moet een behandeling van 2 dagen volstaan.

 

Dosering IMODIUM® Capsules:

Your browser must have Adobe Flash installed to see this animation.

×